ES-ECO-019-CT

CT/2964-PE

 

RGSEAA: 10.0255545/B

RISPAC: 10.408199/CAT

Ramaderia ecològica del Catllaràs

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

Responsable del tractament de les dades i informació de contacte

El responsable és: Cal Roio Catllaràs SCP

NIF: J66223900

Adreça: Casa El Reig s/n, Camí de La Nou a Malanyeu km 2,5 08698 La Nou de Berguedà

Dades de contacte del responsable: 647777076

correu electrònic info@calroiocatllaras.cat

 

Objectius del tractament de dades

 

El web i el tractament de les vostres dades tenen com a objectiu:

  • Poder relacionar-nos amb vosaltres, enviant-vos informació dels nostres productes, obertures de vendes, prestar-vos els nostres serveis, establir la relació de facturació, i concertar les entregues del producte al lloc convingut.
  • Proporcionar accés als continguts en línia de la web, donant a conèixer el projecte de Cal Roio, ramaderia ecològica del Catllaràs.
  • Atendre les sol·licituds dels usuaris del web a través del formulari habilitat. En cas d'emplenar algun dels formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, les quals es tractaran per a la finalitat per a la qual es sol·liciten.
  • Portar un registre de visites (adreces IP, dades del navegador, país, pàgina accedida, etc.) a efectes estadístics.
  • Aplicar mesures encaminades a la seguretat de la web.
  • Les dades no seran cedides a tercers, excepte en el cas que se'ns sigui requerit legalment per un organisme regulador

 

Veracitat i actualització de les dades

 

Com a usuaris heu d'emplenar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actuals. Cal Roio Catllaràs SCP entendrà que les dades han estat facilitades pel els seus titulars, i que són correctes i veraces. Els usuaris sereu l'únic responsable de qualsevol perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l'emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a una altra persona.

Com a usuaris haureu de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir-les degudament actualitzades.

 

Personal autoritzat a l'accés a les dades

 

Només el personal de Cal Roio Catllaràs SCP que estigui degudament autoritzat podrà tenir accés a la informació que us demanem. Així mateix, podran tenir coneixement de la seva informació aquelles entitats que necessiten tenir accés a la mateixa per que puguem prestar-vos els nostres serveis. Igualment, tindran coneixement de la vostra informació aquelles entitats públiques o privades a les quals estiguem obligats a facilitar les seves dades personals per obligació legal.

Les vostres dades seran conservades durant la relació que mantingueu amb Cal Roio Catllaràs SCP. Un cop finalitzats els terminis legals aplicables, farem eliminar-los deforma segura.

 

Seguretat de la informació

 

Cal Roio Catallaràs SCP ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web.

Cal Roio Catllaràs SCP també s'ha assegurat que les empreses que presten serveis relacionats amb l'ús de les dades personals (gestor de correu, programa de facturació) tenen les mesures de seguretat adequades i adaptades per evitar  la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés o el robatori de les dades personals facilitades.

L'usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

 

Menors d'edat

 

Cal Roio Catllaràs SCP prohibeix l'ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors.

En cap cas el menor podrà facilitar dades a Cal Roio Catllaràs SCP que permetin obtenir informació sobre els membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, tal i com dades relatives a l'activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualsevol altre, sense el consentiment del titular de tals dades.

 

Drets de les persones

 

En qualsevol moment podeu dirigir-vos a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vosaltres, rectificar-la si fos incorrecta i eliminar-la un cop finalitzada la nostra relació, en el cas que això sigui legalment possible. També teniu dret a sol·licitar el traspàs de la seva informació a una altra entitat (Portabilitat), oposar-vos al tractament de dades o sol·licitar la seva limitació, i retirar el consentiment prestat.

Per a això poden enviar la vostra sol·licitud:

 

  • Per correu electrònic, escrivint a info@calroiocatllaras.cat, incloent en l'assumpte especificant en l'assumpte la referència "Protecció de dades"
  • Per escrit, dirigint-se a Cal Roio Catllaràs SCP, Casa El Reig s/n, camí de la Nou a Malanyeu km 2.5, La Nou de Berguedà, (BARCELONA)

 

El titular de les dades haurà d'adjuntar a la sol·licitud la fotocòpia del DNI.

També poden realitzar una reclamació davant l'Autoritat de Control de protecció de dades.

 

Analítiques Web

 

Aquesta web utilitza diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l'adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació. Aquesta informació no s'associa als usuaris i s'utilitza amb la finalitat exclusiva d'obtenir dades estadístiques sobre l'ús de la web de l'empresa i sense finalitats comercials.

 

 

Cal Roio - Casa El Reig

Carretera de La Nou a Malanyeu, km 2,5

08698 - La Nou de Berguedà

Tel. 647 777 076 (Martina Marcet)

 42°10'40.0"N 1°53'08.4"E